Noile măsuri luate de autorități vin și cu unele schimbări la programul magazinelor noastre. Incercăm să ținem pasul în timp real cu toate modificările comunicate. Îți recomandăm să folosești cu încredere serviciul nostru de livrare la domiciliu, din confortul casei tale sau să apelezi la serviciul gratuit de comandă online cu ridicare în maxim 4h din magazin pentru eventuale proiecte urgente.
Alege un magazin
021.204.34.34
Prețuri mici zilnic Cariere Servicii Spoturi TV MAGAZINE BRICO DEPÔT

Roleta opaca gri, 78 x 98 cm

de la
1500
lei/buc
loading spinner
* prețurile afișate conțin TVA
Alege magazinul pentru verificarea disponibilității
Ridicare din magazin
Gratis
Poți ridica comanda gratuit în 4 ore lucrătoare
Livrare acasă
de la 25 Ron
Selectează cel mai apropiat magazin de locația ta pentru cele mai joase costuri de livrare.

Descriere

Un accesoriu indispensabil din orice casă, care poate schimba întregul ansamblu decorativ îl reprezintă montarea unei jaluzele gri, fabricată dintr-o combinație de poliester și aluminiu, două elemente dure ca intensitate și durabile în timp. Datorită acestora, forma inițială a jaluzelei se va menține, fără a se altera, materialul gri, opac nu se scămoșează sau decolorează, păstrând aceeași nuanță încântătoare. Mai mult, atât intensitatea, cât și volumul de lumină care intră în casă, pot fi controlate manual, conform preferințelor sau necesităților. Aceste jaluzele gri se montează rapid, prin intermediul instrucțiunilor de utilizare și accesoriilor de montare prezente în pachetul de montaj.

 

Avantaje şi beneficii

Reduce luminozitatea

Oferă intimitate

Specificaţii

  • Tip produs: Roletă
  • Culoare: Gri
  • Material: Poliester și aluminiu
  • Înălțime (cm): 98
  • Lățime (cm): 78
  • Formă: Verticală
  • Transparență: Opac
  • Garanţie (ani): 5

Instrucţiuni: Se curăță cu o cârpă ușor umedă

Cod EAN: 3663602775461

Produsul Roleta opaca gri, 78 x 98 cm face parte din Perdele și draperii, secțiunea Amenajări interioare. Vezi mai multe produse similare în Jaluzele. Produsele din imagini sunt cu titlu de prezentare.