Noile măsuri luate de autorități vin și cu unele schimbări la programul magazinelor noastre. Incercăm să ținem pasul în timp real cu toate modificările comunicate. Îți recomandăm să folosești cu încredere serviciul nostru de livrare la domiciliu, din confortul casei tale sau să apelezi la serviciul gratuit de comandă online cu ridicare în maxim 4h din magazin pentru eventuale proiecte urgente.
Alege un magazin
021.204.34.34
Prețuri mici zilnic Cariere Servicii Spoturi TV MAGAZINE BRICO DEPÔT

Roleta opaca albastra, 78 x 140 cm

de la
775
lei/buc
loading spinner
* prețurile afișate conțin TVA
Alege magazinul pentru verificarea disponibilității
Ridicare din magazin
Gratis
Poți ridica comanda gratuit în 4 ore lucrătoare
Livrare acasă
de la 25 Ron
Selectează cel mai apropiat magazin de locația ta pentru cele mai joase costuri de livrare.

Descriere

Dimensiunea jaluzelei albastre este de 78 x 140 cm, garantează protecție împotriva razelor UV și oferă posibilitatea de a controla intensitatea și volumul de lumină care intră în cameră. Perfectă pentru dormitor, jaluzeaua oferă un nivel de opacitate intensă, în timp ce aluminiul din compoziție reflectă căldura din timpul verii și o păstrează pe cea acumulată iarna. Jaluzeaua din poliester va rezista mult în timp fără a-și schimba forma, nu se scămoșează și nu se decolorează. Pentru curățare și igienizare este suficientă utilizarea unei cârpe uscate din bumbac calitativ, fără a fi necesar alt produs din comerț.

 

Avantaje şi beneficii

Reduce luminozitatea

Oferă intimitate

Specificaţii

  • Tip produs: Roletă
  • Culoare: Albastru
  • Material: Poliester și aluminiu
  • Înălțime (cm): 140
  • Lățime (cm): 78
  • Formă: Verticală
  • Transparență: Opac
  • Garanţie (ani): 5

Instrucţiuni: Se curăță cu o cârpă ușor umedă

Cod EAN: 3663602775478

Produsul Roleta opaca albastra, 78 x 140 cm face parte din Perdele și draperii, secțiunea Amenajări interioare. Vezi mai multe produse similare în Jaluzele. Produsele din imagini sunt cu titlu de prezentare.