Noile măsuri luate de autorități vin și cu unele schimbări la programul magazinelor noastre. Incercăm să ținem pasul în timp real cu toate modificările comunicate. Îți recomandăm să folosești cu încredere serviciul nostru de livrare la domiciliu, din confortul casei tale sau să apelezi la serviciul gratuit de comandă online cu ridicare în maxim 4h din magazin pentru eventuale proiecte urgente.
Alege un magazin
021.204.34.34
Prețuri mici zilnic Cariere Servicii Spoturi TV MAGAZINE BRICO DEPÔT

Roleta opaca albastra, 55 x 78 cm

de la
1006
lei/buc
loading spinner
* prețurile afișate conțin TVA
Alege magazinul pentru verificarea disponibilității
Ridicare din magazin
Gratis
Poți ridica comanda gratuit în 4 ore lucrătoare
Livrare acasă
de la 25 Ron
Selectează cel mai apropiat magazin de locația ta pentru cele mai joase costuri de livrare.

Descriere

Jaluzeaua albastră opacă are dimensiunea de 55 x 78 cm, este fabricată dintr-o combinație de poliester și aluminiu, elemente care contribuie la rezistența sa îndelungată în timp, nu își schimbă forma inițială și nu se decolorează. Mai mult, stratul de aluminiu din spate reflectă căldura soarelui în timpul verii, în timp ce iarna ajută căldura primită să rămână în interiorul camerei. Opacitatea considerabilă a jaluzelei din poliester oferă intimitate, căldură și liniște, creând o atmosferă benefică pentru toți membrii familiei. Mai mult, acest produs beneficiază în același timp de protecție contra razelor UV.

 

Avantaje şi beneficii

Reduce luminozitatea

Oferă intimitate

Specificaţii

  • Tip produs: Roletă
  • Culoare: Albastru
  • Material: Poliester și aluminiu
  • Înălțime (cm): 78
  • Lățime (cm): 55
  • Formă: Verticală
  • Transparență: Opac
  • Garanţie (ani): 5

Instrucţiuni: Se curăță cu o cârpă ușor umedă

Cod EAN: 3663602775577

Produsul Roleta opaca albastra, 55 x 78 cm face parte din Perdele și draperii, secțiunea Amenajări interioare. Vezi mai multe produse similare în Jaluzele. Produsele din imagini sunt cu titlu de prezentare.