Noile măsuri luate de autorități vin și cu unele schimbări la programul magazinelor noastre. Incercăm să ținem pasul în timp real cu toate modificările comunicate. Îți recomandăm să folosești cu încredere serviciul nostru de livrare la domiciliu, din confortul casei tale sau să apelezi la serviciul gratuit de comandă online cu ridicare în maxim 4h din magazin pentru eventuale proiecte urgente.
Alege un magazin
021.204.34.34
Prețuri mici zilnic Cariere Servicii Spoturi TV MAGAZINE BRICO DEPÔT

Roleta opaca albastra, 55 x 78 cm

de la
1500
lei/buc
loading spinner
* prețurile afișate conțin TVA
Alege magazinul pentru verificarea disponibilității
Ridicare din magazin
Gratis
Poți ridica comanda gratuit în 4 ore lucrătoare
Livrare acasă
de la 25 Ron
Selectează cel mai apropiat magazin de locația ta pentru cele mai joase costuri de livrare.

Descriere

Proprietatea surprinzătoare a jaluzelei roletă albastră, fabricată dintr-o combinație de aluminiu și poliester o reprezintă controlul absolut asupra volumului de lumină care poate intra în cameră. Pentru a regla nuanța, tot ce trebuie să faci este să apuci bara de control inferioară și să ridici sau cobori umbra, conform nevoilor personale. Practic, este o operațiune de a împinge în sus și de a trage în jos. Durabile din pricina materialelor dure din componență, aceste jaluzele albastre nu își vor schimba forma în timp, nu se vor decolora, în timp ce filmul protector de aluminiu de pe spate păstrează căldura primită în timpul iernii și o respinge vara, pentru a crea opacitate, intimitate și confort.

 

Avantaje şi beneficii

Reduce luminozitatea

Oferă intimitate

Specificaţii

  • Tip produs: Roletă
  • Culoare: Albastru
  • Material: Poliester și aluminiu
  • Înălțime (cm): 78
  • Lățime (cm): 55
  • Formă: Verticală
  • Transparență: Opac
  • Garanţie (ani): 5

Instrucţiuni: Se curăță cu o cârpă ușor umedă

Cod EAN: 3663602775539

Produsul Roleta opaca albastra, 55 x 78 cm face parte din Perdele și draperii, secțiunea Amenajări interioare. Vezi mai multe produse similare în Jaluzele. Produsele din imagini sunt cu titlu de prezentare.