Noile măsuri luate de autorități vin și cu unele schimbări la programul magazinelor noastre. Incercăm să ținem pasul în timp real cu toate modificările comunicate. Îți recomandăm să folosești cu încredere serviciul nostru de livrare la domiciliu, din confortul casei tale sau să apelezi la serviciul gratuit de comandă online cu ridicare în maxim 4h din magazin pentru eventuale proiecte urgente.
Alege un magazin
021.204.34.34
Prețuri mici zilnic Cariere Servicii Spoturi TV MAGAZINE BRICO DEPÔT

Roleta poliester, bej, 90 x 160 cm

de la
5000
lei/buc
loading spinner
* prețurile afișate conțin TVA
Alege magazinul pentru verificarea disponibilității
Ridicare din magazin
Gratis
Poți ridica comanda gratuit în 4 ore lucrătoare
Livrare acasă
de la 25 Ron
Selectează cel mai apropiat magazin de locația ta pentru cele mai joase costuri de livrare.

Descriere

Fă-ți un cadou de sărbători și îmbracă fereastra din camera preferată cu jaluzeaua roletă ivoar, cu ajutorul căreia să îți stabilești singur ambientul camerei ignorând vremea de afară. Jaluzeaua este fabricată din poliester, un material durabil care nu se va decolora și care nu își va pierde din strălucire odată cu trecere timpului. Mai mult, jaluzeaua roletă ivoar se întreține ușor, cu ajutorul unei cârpe umede din bumbac. Din pachetul primit odată cu achiziționarea produsului nu lipsesc sistemul de lanţ cu bile, dispozitivul de siguranţă, clemele pentru fereastră, şuruburile şi diblurile.

 

Avantaje şi beneficii

Ușor de montat

Curățare ușoară

Specificaţii

  • Tip produs: Roletă
  • Culoare: Bej

Instrucţiuni: Se curăță cu o cârpă ușor umedă

Cod EAN: 3663602985167

Produsul Roleta poliester, bej, 90 x 160 cm face parte din Perdele și draperii, secțiunea Amenajări interioare. Vezi mai multe produse similare în Jaluzele. Produsele din imagini sunt cu titlu de prezentare.