Noile măsuri luate de autorități vin și cu unele schimbări la programul magazinelor noastre. Incercăm să ținem pasul în timp real cu toate modificările comunicate. Îți recomandăm să folosești cu încredere serviciul nostru de livrare la domiciliu, din confortul casei tale sau să apelezi la serviciul gratuit de comandă online cu ridicare în maxim 4h din magazin pentru eventuale proiecte urgente.
Alege un magazin
021.204.34.34
Prețuri mici zilnic Cariere Servicii Spoturi TV MAGAZINE BRICO DEPÔT

Roleta poliester, ivory, 75x 160 cm

de la
6200
lei/buc
loading spinner
* prețurile afișate conțin TVA
Alege magazinul pentru verificarea disponibilității
Ridicare din magazin
Gratis
Poți ridica comanda gratuit în 4 ore lucrătoare
Livrare acasă
de la 25 Ron
Selectează cel mai apropiat magazin de locația ta pentru cele mai joase costuri de livrare.

Descriere

Potrivită pentru încăperile de dimensiuni medii sau mari, jaluzeaua roletă este confecționată din poliester și pune în valoare culoarea luminii reflectate prin materialul ivoire, rezultând o culoare încântătoare, modernă și discretă în încăpere. Jaluzeaua se curăță cu o cârpă umedă din bumbac și nu se degradează în timp, grație materialului rezistent din care a fost concepută. Mai mult, roleta se se poate tăia pe lateral, în cazul în care dimensiunile ferestrelor nu corespund cu cele standard și este ideală pentru a împiedica lumina zilei să pătrundă în interior. În pachetul de achiziție al jaluzelelor ivoire se găsește bara inferioară, precum și setul de componente destinate montajului.

 

Avantaje şi beneficii

Ușor de montat

Curățare ușoară

Specificaţii

  • Tip produs: Roletă
  • Culoare: Bej

Instrucţiuni: Se curăță cu o cârpă ușor umedă

Cod EAN: 3663602985235

Produsul Roleta poliester, ivory, 75x 160 cm face parte din Perdele și draperii, secțiunea Amenajări interioare. Vezi mai multe produse similare în Jaluzele. Produsele din imagini sunt cu titlu de prezentare.