Noile măsuri luate de autorități vin și cu unele schimbări la programul magazinelor noastre. Incercăm să ținem pasul în timp real cu toate modificările comunicate. Îți recomandăm să folosești cu încredere serviciul nostru de livrare la domiciliu, din confortul casei tale sau să apelezi la serviciul gratuit de comandă online cu ridicare în maxim 4h din magazin pentru eventuale proiecte urgente.
Alege un magazin
021.204.34.34
Prețuri mici zilnic Cariere Servicii Spoturi TV MAGAZINE BRICO DEPÔT

Roleta poliester, bej, 60 x 160 cm

de la
4250
lei/buc
loading spinner
* prețurile afișate conțin TVA
Alege magazinul pentru verificarea disponibilității
Ridicare din magazin
Gratis
Poți ridica comanda gratuit în 4 ore lucrătoare
Livrare acasă
de la 25 Ron
Selectează cel mai apropiat magazin de locația ta pentru cele mai joase costuri de livrare.

Descriere

De acum nu mai ai grija spălării și călcării perdelelor din casă, activitate care îți ocupa aproape o zi întreagă. Cu noile jaluzele roletă munca ta va fi una mai ușoară, iar confortul în propria casă va crește considerabil, asta pentru că acest tip de jaluzele iau forma geamului pe care se aplică, creând astfel un aspect modern, practic și minimalist oricărei încăperi. Mai mult, cu roletele de culoare ivory, care este o combinație între gri, crem și bej, poți crea o compoziție uniformă, cromatică și practică în toată casa ta, de care să te bucuri mult timp de acum înainte.

 

Avantaje şi beneficii

Ușor de montat

Creează efecte luminoase pe fereastră

Specificaţii

  • Tip produs: Roletă
  • Culoare: Bej
  • Material: Poliester
  • Înălțime (cm): 160
  • Lățime (cm): 60

Instrucţiuni: Se curăță cu o cârpă ușor umedă

Cod EAN: 3663602985150

Produsul Roleta poliester, bej, 60 x 160 cm face parte din Perdele și draperii, secțiunea Amenajări interioare. Vezi mai multe produse similare în Jaluzele. Produsele din imagini sunt cu titlu de prezentare.