Noile măsuri luate de autorități vin și cu unele schimbări la programul magazinelor noastre. Incercăm să ținem pasul în timp real cu toate modificările comunicate. Îți recomandăm să folosești cu încredere serviciul nostru de livrare la domiciliu, din confortul casei tale sau să apelezi la serviciul gratuit de comandă online cu ridicare în maxim 4h din magazin pentru eventuale proiecte urgente.
Alege un magazin
021.204.34.34
Prețuri mici zilnic Cariere Servicii Spoturi TV MAGAZINE BRICO DEPÔT

Roleta poliester, gri, 37 x 140 cm

de la
7000
lei/buc
loading spinner
* prețurile afișate conțin TVA
Alege magazinul pentru verificarea disponibilității
Ridicare din magazin
Gratis
Poți ridica comanda gratuit în 4 ore lucrătoare
Livrare acasă
de la 25 Ron
Selectează cel mai apropiat magazin de locația ta pentru cele mai joase costuri de livrare.

Descriere

Montează rapid și fără stres jaluzeaua roletă din poliester din gama Galo. Aceasta are dimensiunea de 37 x 140 cm, este de culoare gri și se întreține extrem de ușor. Poate fi curățată cu o cârpă moale din bumbac, păstrându-și forma timp de mai mulți ani de zile. În plus, nu ocupă mult spațiu în cameră și îți vine în ajutor pentru a rezolva problema luminii solare excesive din cameră. O jaluzea potrivită pentru dormitorul tău. În același timp, calitatea ei te va surpinde, iar prețul ei este foarte avantajos.

 

Avantaje şi beneficii

Oferă intimitate

Atenuează lumina solară

Specificaţii

  • Tip produs: Roletă
  • Gamă: Halo
  • Culoare: Gri
  • Material: Poliester
  • Înălțime (cm): 140
  • Lățime (cm): 17
  • Formă: Orizontală

Cod EAN: 3663602985662

Produsul Roleta poliester, gri, 37 x 140 cm face parte din Perdele și draperii, secțiunea Amenajări interioare. Vezi mai multe produse similare în Jaluzele. Produsele din imagini sunt cu titlu de prezentare.