Noile măsuri luate de autorități vin și cu unele schimbări la programul magazinelor noastre. Incercăm să ținem pasul în timp real cu toate modificările comunicate. Îți recomandăm să folosești cu încredere serviciul nostru de livrare la domiciliu, din confortul casei tale sau să apelezi la serviciul gratuit de comandă online cu ridicare în maxim 4h din magazin pentru eventuale proiecte urgente.
Alege un magazin
021.204.34.34
Prețuri mici zilnic Cariere Servicii Spoturi TV MAGAZINE BRICO DEPÔT

Roleta poliester, gri, 96,5 x 180 cm

de la
7000
lei/buc
loading spinner
* prețurile afișate conțin TVA
Alege magazinul pentru verificarea disponibilității
Ridicare din magazin
Gratis
Poți ridica comanda gratuit în 4 ore lucrătoare
Livrare acasă
de la 25 Ron
Selectează cel mai apropiat magazin de locația ta pentru cele mai joase costuri de livrare.

Descriere

Dacă de cele mai multe ori te deranjează razele soarelui care pătrund în interior, atunci e timpul să faci o schimbare și să alegi jaluzeaua roletă din poliester din gama Elin. Aceasta este perfectă pentru dormitor, camera de zi sau bucătărie, deoarece este ușor de utilizat. Pe de altă parte, oferă intimitatea de care ai nevoie. În plus, nu se va putea vedea în interiorul apartamentului prin ea, o soluție mai mult decât ideală pentru tine dacă locuieste la parter. Elementele sale pentru montare sunt toate incluse în pachetul produsului.

 

Avantaje şi beneficii

Oferă intimitate

Atenuează lumina solară

Specificaţii

  • Tip produs: Roletă
  • Gamă: Elin
  • Culoare: Gri
  • Material: Poliester
  • Înălțime (cm): 180
  • Lățime (cm): 96.5
  • Formă: Orizontală

Cod EAN: 3663602986652

Produsul Roleta poliester, gri, 96,5 x 180 cm face parte din Perdele și draperii, secțiunea Amenajări interioare. Vezi mai multe produse similare în Jaluzele. Produsele din imagini sunt cu titlu de prezentare.