Noile măsuri luate de autorități vin și cu unele schimbări la programul magazinelor noastre. Incercăm să ținem pasul în timp real cu toate modificările comunicate. Îți recomandăm să folosești cu încredere serviciul nostru de livrare la domiciliu, din confortul casei tale sau să apelezi la serviciul gratuit de comandă online cu ridicare în maxim 4h din magazin pentru eventuale proiecte urgente.
Alege un magazin
021.204.34.34
Prețuri mici zilnic Cariere Servicii Spoturi TV MAGAZINE BRICO DEPÔT

Roleta poliester, alb, 96,5 x 180 cm

de la
7000
lei/buc
loading spinner
* prețurile afișate conțin TVA
Alege magazinul pentru verificarea disponibilității
Ridicare din magazin
Gratis
Poți ridica comanda gratuit în 4 ore lucrătoare
Livrare acasă
de la 25 Ron
Selectează cel mai apropiat magazin de locația ta pentru cele mai joase costuri de livrare.

Descriere

Jaluzeaua roletă din poliester îți permite să acoperi rapid fereastra. Datorită acestui fapt, aceasta se poate monta, atât acasă, cât și într-un spațiu precum este atelierul sau biroul. Dimensiunea sa este de 96,5 x 180 cm și marele său avantaj acela că se poate aspira, dar și șterge cu o cârpă umedă. Nu rezistă praful mult timp pe ea și nu se va deteriora precum perdelele obișnuite. În același timp, oferă inimitate încăperii, iar tu te poți bucura în voie de designul unic pe care aceasta îl oferă.

 

Avantaje şi beneficii

Oferă intimitate

Rezistență

Specificaţii

  • Tip produs: Roletă
  • Culoare: Alb
  • Material: Poliester
  • Înălțime (cm): 180
  • Lățime (cm): 96.5
  • Formă: Orizontală

Cod EAN: 3663602986645

Produsul Roleta poliester, alb, 96,5 x 180 cm face parte din Perdele și draperii, secțiunea Amenajări interioare. Vezi mai multe produse similare în Jaluzele. Produsele din imagini sunt cu titlu de prezentare.