Noile măsuri luate de autorități vin și cu unele schimbări la programul magazinelor noastre. Incercăm să ținem pasul în timp real cu toate modificările comunicate. Îți recomandăm să folosești cu încredere serviciul nostru de livrare la domiciliu, din confortul casei tale sau să apelezi la serviciul gratuit de comandă online cu ridicare în maxim 4h din magazin pentru eventuale proiecte urgente.
Alege un magazin
021.204.34.34
Prețuri mici zilnic Cariere Servicii Spoturi TV MAGAZINE BRICO DEPÔT

Jaluzea bambus, maro, 90 x 180 cm

de la
2690
lei/buc
loading spinner
* prețurile afișate conțin TVA
Alege magazinul pentru verificarea disponibilității
Ridicare din magazin
Gratis
Poți ridica comanda gratuit în 4 ore lucrătoare
Livrare acasă
de la 25 Ron
Selectează cel mai apropiat magazin de locația ta pentru cele mai joase costuri de livrare.

Descriere

Cu un design minimalist, jaluzeaua din bambus și bumbac este varianta cea mai potrivită pentru tine. Cu ajutorul acesteia vei putea avea mai multă lumină în camera ta. Dimensiunea ei este de 90 x 180 cm, este de culoare maro și oferă întregului spațiu un plus de intimitate. Aceasta se poate monta doar în interior, de exemplu, în bucătărie. În plus, se curăță extrem de simplu, cu o cârpă moale și puțin detergent. Se instalează ușor, prin fixare direct pe rama ferestrei. Astfel că lumina naturală poate oricând să pătrundă în casă.

 

Avantaje şi beneficii

Curățare ușoară

Oferă intimitate

Specificaţii

  • Tip produs: Jaluzea
  • Culoare: Maro
  • Material: Bambus și bumbac
  • Înălțime (cm): 180
  • Lățime (cm): 90
  • Formă: Orizontală
  • Transparență: Opac

Cod EAN: 3663602988526

Produsul Jaluzea bambus, maro, 90 x 180 cm face parte din Perdele și draperii, secțiunea Amenajări interioare. Vezi mai multe produse similare în Jaluzele. Produsele din imagini sunt cu titlu de prezentare.