Noile măsuri luate de autorități vin și cu unele schimbări la programul magazinelor noastre. Incercăm să ținem pasul în timp real cu toate modificările comunicate. Îți recomandăm să folosești cu încredere serviciul nostru de livrare la domiciliu, din confortul casei tale sau să apelezi la serviciul gratuit de comandă online cu ridicare în maxim 4h din magazin pentru eventuale proiecte urgente.
Alege un magazin
021.204.34.34
Prețuri mici zilnic Cariere Servicii Spoturi TV MAGAZINE BRICO DEPÔT

Stergator intrare, gri, 60 x 90 cm

de la
6550
lei/buc
loading spinner
* prețurile afișate conțin TVA
Alege magazinul pentru verificarea disponibilității
Ridicare din magazin
Gratis
Poți ridica comanda gratuit în 4 ore lucrătoare
Livrare acasă
de la 25 Ron
Selectează cel mai apropiat magazin de locația ta pentru cele mai joase costuri de livrare.

Descriere

Ștergătorul gri de intrare, cu 90 cm lungime și 40 cm lățime, este ideal pentru a proteja suprafețele interioare de murdărie și posibile daune și reduce cantitatea de timp pe care trebuie să o petreceți curățând. Ștergătorul nu alunecă, așadar este foarte sigur. Funcția principală a ștergătorului este de a absorbi umezeala și murdăria din încălțăminte. Este rezistent traficului intens, nuanța de gri este potrivită pentru orice tip de ușă de intrare și este simplu de curățat, fie prin aspirare, fie prin scuturare. Covoarele de intrare sunt printre cele mai importante accesorii de decor pentru casa ta.

 

Avantaje şi beneficii

Rezistent

Antiderapant

Ușor de curățat

Specificaţii

  • Tip produs: Covor
  • Culoare: Gri
  • Formă: Dreptunghiulară
  • Lungime (cm): 90
  • Lăţime (cm): 60
  • Locaţie: Interior

Cod EAN: 5425023111352

Produsul Stergator intrare, gri, 60 x 90 cm face parte din Pardoseli, secțiunea Amenajări interioare. Vezi mai multe produse similare în Covorașe intrare. Produsele din imagini sunt cu titlu de prezentare.