Noile măsuri luate de autorități vin și cu unele schimbări la programul magazinelor noastre. Incercăm să ținem pasul în timp real cu toate modificările comunicate. Îți recomandăm să folosești cu încredere serviciul nostru de livrare la domiciliu, din confortul casei tale sau să apelezi la serviciul gratuit de comandă online cu ridicare în maxim 4h din magazin pentru eventuale proiecte urgente.
Alege un magazin
021.204.34.34
Prețuri mici zilnic Cariere Servicii Spoturi TV MAGAZINE BRICO DEPÔT

Stergator intrare, gri, 40 x 60 cm

de la
2900
lei/buc
loading spinner
* prețurile afișate conțin TVA
Alege magazinul pentru verificarea disponibilității
Ridicare din magazin
Gratis
Poți ridica comanda gratuit în 4 ore lucrătoare
Livrare acasă
de la 25 Ron
Selectează cel mai apropiat magazin de locația ta pentru cele mai joase costuri de livrare.

Descriere

Ștergătorul de intrare gri de 60 cm lungime și 45 cm lățime este un accesoriu indispensabil pentru casa ta. Este foarte important cum arată covoarele de intrare, dar mai important este și cât de bine curăță talpa încălțămintei tale. Ștergătorul gri de intrare are o nuanță simplă și este potrivită oricărei uși. Articolul este excelent pentru absorbirea murdăriei și a umezelii și este rezistent la traficul intens. Ștergătorul de intrare se curăță ușor, fie prin aspirare, fie prin scuturare. Oaspeții tăi vor pătrunde în siguranță în casă, fără a aduce mizeria de afară în interior.

 

Avantaje şi beneficii

Rezistent

Antiderapant

Ușor de curățat

Specificaţii

  • Tip produs: Covor
  • Culoare: Gri
  • Formă: Dreptunghiulară
  • Lungime (cm): 60
  • Lăţime (cm): 40
  • Locaţie: Interior

Cod EAN: 5425023111321

Produsul Stergator intrare, gri, 40 x 60 cm face parte din Pardoseli, secțiunea Amenajări interioare. Vezi mai multe produse similare în Covorașe intrare. Produsele din imagini sunt cu titlu de prezentare.