Alege un magazin
021.204.34.34
Prețuri mici zilnic Cariere Servicii Spoturi TV MAGAZINE BRICO DEPÔT
Grădină
Revino in meniul principal

Mobilier interior

Indiferent cât de îndrăznețe ar fi planurile tale, la Brico Depot găsești toate lucrurile de care ai nevoie pentru a le pune în aplicare rapid și ușor. Fie că vrei să amenajezi de la zero o casă sau un apartament sau ai un proiect de renovare, la Brico Depot te așteptăm cu o mulțime de soluții funcționale și eficiente pentru ca rezultatul final să fie exact așa cum ai visat.

Brico Depot, aliatul planurilor tale, ți-a pregătit o mulțime de produse și accesorii din care să alegi tot ce îți trebuie, la cele mai accesibile prețuri. Uneori este dificil să alegi piesele de mobilier potrivite pentru casa ta, așa că ne-am gândit la toate și am adăugat în gama noastră articole de mobilier variate, pentru orice încăpere a casei, pentru dormitor și living, oricare ar fi stilul de amenajare preferat de tine. Stilurile sunt din cele mai variate și ai la dispoziție o mulțime de opțiuni de culoare și de materiale, rezistente și durabile. Poți crea ambientul dorit cu ajutorul mobilierului de interior de la Brico Depot.

Adăugăm în permanență în portofoliu toate lucrurile de care ai nevoie pentru construcția și amenajarea casei și grădinii și ne dorim ca lucrurile să fie cât mai simple pentru tine, așa că poți plasa comanda online și poți opta pentru ridicarea din magazin sau livrare la tine acasă. De asemenea, te așteptăm oricând în magazinele noastre să alegi toate lucrurile de care ai nevoie și să te lași inspirat de gama de produse.

banner amenajari interioare
Dressing Dressing

Oricând ai nevoie de soluții și inspirație pentru proiectele tale de construcție și amenajare, hai la Brico Depot! Te așteptăm cu o gamă variată de articole și accesorii pentru casă și grădină, de la branduri recunoscute și la cel mai bun raport calitate-preț. Dacă ai nevoie pentru dressingul tău de uși de cea mai bună calitate, ai venit la locul potrivit. Poți alege dintr-o mulțime de modele de uși pentru dressing din diverse materiale, în stiluri și de culori variate, așa că oricare ar fi rezultatul final pe care îl dorești, vei găsi cu siguranță ceva potrivit. Poți opta pentru uși simple pentru dressing sau o soluție completă, un kit dressing compus din panouri, rafturi, bare de consolidare, sertare și glisiere, cu elemente de fixare incluse. Ușile și kiturile pentru dressing sunt rezistente și durabile, ușor de montat și întreținut, așa că poți avea soluția la care ai visat rapid și ușor. În cazul în care nu știi ce să alegi sau ai nevoie de o sursă de inspirație sau mai multe informații despre anumite produse, colegii noștri sunt gata să-ți ofere toate sfaturile de care ai nevoie. Și pentru că ne dorim ca tu să faci lucrurile în felul tău și fără bătăi de cap, ai la dispoziție mai multe modalități de cumpărare și livrare. Poți opta pentru comanda online, chiar de la tine de pe canapea, cu livrare acasă sau ridicare din magazin sau ne poți vizita oricând să vezi ce am mai adăugat în gama de produse și să te lași inspirat.

Birouri Birouri

Tot timpul mai găsești câte ceva de amenajat sau de decorat acasă, așa că pentru toate ideile și planurile tale ai nevoie de un ajutor de nădejde, pe care te poți baza oricând. Este momentul să vii la Brico Depot, aliatul de nădejde al proiectelor tale, unde găsești toate lucrurile de care ai nevoie pentru ca lucrările tale să aibă cele mai bune rezultate, la cel mai accesibil preț. Ne asigurăm să îți oferim produse și accesorii de cea mai bună calitate, așa că rezultatul final va fi exact pe măsura așteptărilor tale. Dacă ai nevoie de un birou comod, rezistent și confortabil, la Brico Depot te așteptăm cu o mulțime de variante de birouri ergonomice, funcționale și eficiente, la care vei lucra mult mai ușor. Birourile de la Brico Depot sunt realizate din cele mai bune materiale, sunt ușor de montat și de întreținut și sunt disponibile într-o varietate de modele și dimensiuni, așa că vei găsi cu siguranță ceva pe gustul tău. Iar dacă ai nevoie de câteva idei, sfaturi sau inspirație, colegii noștri îți pot da oricând o mână de ajutor. La Brico Depot găsești întotdeauna cel mai bun raport calitate-preț, pentru că avem grijă să adăugăm în gama de produse doar articole și accesorii care să-ți ușureze cât mai mult munca. În plus, poți alege varianta de comandă și livrare potrivită pentru tine. Poți plasa comanda online, cu ridicare din magazin sau transport la tine acasă sau acolo unde se desfășoară proiectul tău. Și te așteptăm oricând în magazinele noastre, cu sfaturi și idei pe măsura planurilor tale.

Idei și inspirație pentru proiectul tău

Alege draperiile și jaluzelele potrivite Alege draperiile și jaluzelele potrivite
Știm că fiecare persoană are propriul stil, de aceea am inclus o gamă de opțiuni din care poți alege. Am dezvoltat chiar și o gamă GoodHome pentru asortarea cu alte produse GoodHome, cum ar fi vopsele...
citește mai mult
Decorațiunile pentru ferestre, soluția pentru un iluminat natural potrivit locuinței tale Decorațiunile pentru ferestre, soluția pentru un iluminat natural potrivit locuinței tale
Gestionarea luminii naturale în camera ta Ferestrele din locuința ta sunt adeseori ignorate sau cel mult puse pe planul secund atunci când este planificată amenajarea unei camere. C&ac...
citește mai mult

finisează proiectul

Pentru ca proiectul tău să fie unul desăvârșit, vei avea nevoie și de alte produse din categorii complementare.