Noile măsuri luate de autorități vin și cu unele schimbări la programul magazinelor noastre. Incercăm să ținem pasul în timp real cu toate modificările comunicate. Îți recomandăm să folosești cu încredere serviciul nostru de livrare la domiciliu, din confortul casei tale sau să apelezi la serviciul gratuit de comandă online cu ridicare în maxim 4h din magazin pentru eventuale proiecte urgente.
Alege un magazin
021.204.34.34
Prețuri mici zilnic Cariere Servicii Spoturi TV MAGAZINE BRICO DEPÔT

Set accesorii, usa, alb, plasa anti-insecte

de la
600
lei/buc
loading spinner
* prețurile afișate conțin TVA
Alege magazinul pentru verificarea disponibilității
Ridicare din magazin
Gratis
Poți ridica comanda gratuit în 4 ore lucrătoare
Livrare acasă
de la 25 Ron
Selectează cel mai apropiat magazin de locația ta pentru cele mai joase costuri de livrare.

Descriere

De cele mai multe ori, plasele anti-insecte, montate la ferestre, nu sunt îndeajuns de eficiente pentru a împiedica muștele, țânțarii sau chiar insectele zburătoare de mici dimensiuni să pătrundă în încăperile tale și să creeze disconfort, alergii și murdărie, asta pentru că, dacă nu ai observat încă, insectele intră la fel de bine și pe ușă, ca niște musafiri...nepoftiți. De aceea, plasele anti-insecte pot fi montate chiar și la uși de termopan sau lemn cu ajutorul sistemelor de prindere și îmbinare pe care ți le garantează setul de accesorii pentru construcția plaselor de acest fel. Accesoriile de culoare albă vin în sprijinul muncii tale, realizând îmbinările garniturilor și oferind stabilitate plaselor anti-insecte, prin sistemele flexibile de prindere care se vor încadra perfect cu ușile tale.

 

Avantaje şi beneficii

Flexibilitate la îmbinare

Durabilitate

Specificaţii

  • Tip produs: Accesorii
  • Culoare: Alb

Cod EAN: 5945791700911

Produsul Set accesorii, usa, alb, plasa anti-insecte face parte din Ferestre, secțiunea Amenajări interioare. Vezi mai multe produse similare în Ferestre PVC. Produsele din imagini sunt cu titlu de prezentare.