Comandă de cel puțin 300 de lei și poți câștiga unul dintre cele 30 de premii surpriză sau un telefon Samsung Galaxy A53 5G pe zi! Vezi regulament și înscrie-te aici. Spor la cumpărături!

Set accesorii, usa, alb, plasa anti-insecte

Cod produs: 100863309
850lei /buc
(TVA inclus)
Ridica din magazin
Poti ridica comanda gratuit in 4 ore lucratoare
Livrare acasa
Ridica din magazin
Poti ridica comanda gratuit in 4 ore lucratoare
Livrare acasa
Incepand de la 16 lei
Schimbarea magazinului poate modifica prețurile și stocurile

Descriere produs Set accesorii, usa, alb, plasa anti-insecte

Descriere

De cele mai multe ori, plasele anti-insecte, montate la ferestre, nu sunt îndeajuns de eficiente pentru a împiedica muștele, țânțarii sau chiar insectele zburătoare de mici dimensiuni să pătrundă în încăperile tale și să creeze disconfort, alergii și murdărie, asta pentru că, dacă nu ai observat încă, insectele intră la fel de bine și pe ușă, ca niște musafiri...nepoftiți. De aceea, plasele anti-insecte pot fi montate chiar și la uși de termopan sau lemn cu ajutorul sistemelor de prindere și îmbinare pe care ți le garantează setul de accesorii pentru construcția plaselor de acest fel. Accesoriile de culoare albă vin în sprijinul muncii tale, realizând îmbinările garniturilor și oferind stabilitate plaselor anti-insecte, prin sistemele flexibile de prindere care se vor încadra perfect cu ușile tale.

 

Avantaje şi beneficii

Flexibilitate la îmbinare

Durabilitate

Specificaţii

  • Tip produs: Accesorii
  • Culoare: Alb

Produsul Set accesorii, usa, alb, plasa anti-insecte face parte din Ferestre, secțiunea Amenajari interioare. Vezi mai multe produse similare în Plase tantari. Produsele din imagini sunt cu titlu de prezentare.

Specificații tehnice

Specificații tehnice
EAN Code5945791700911
Greutate produs ambalat (kg)0.100000
Tip produsAccesorii
CuloareAlb

Recenzii

Copyright ©️ 2021 Brico Dépôt România