Noile măsuri luate de autorități vin și cu unele schimbări la programul magazinelor noastre. Incercăm să ținem pasul în timp real cu toate modificările comunicate. Îți recomandăm să folosești cu încredere serviciul nostru de livrare la domiciliu, din confortul casei tale sau să apelezi la serviciul gratuit de comandă online cu ridicare în maxim 4h din magazin pentru eventuale proiecte urgente.
Alege un magazin
021.204.34.34
Prețuri mici zilnic Cariere Servicii Spoturi TV MAGAZINE BRICO DEPÔT

Set accesorii, fereastra, alb, plasa anti-insecte

de la
600
lei/buc
loading spinner
* prețurile afișate conțin TVA
Alege magazinul pentru verificarea disponibilității
Ridicare din magazin
Gratis
Poți ridica comanda gratuit în 4 ore lucrătoare
Livrare acasă
de la 25 Ron
Selectează cel mai apropiat magazin de locația ta pentru cele mai joase costuri de livrare.

Descriere

Pentru că știm cât de neplăcut este să pătrundă în locuința ta insectele și pentru a preveni incidente precum petele pe diferite suprafețe sau chiar alergiile incomode, setul de construcție pentru fereastră anti-insecte, de culoare albă, este ușor de montat și ideal atât pentru apartament, cât și pentru casă. Construiește-ți singur, la fereastră, protecția împotriva muștelor, țânțarilor și chiar a insectelor de mici dimensiuni cu aceste accesorii care vin în sprijinul muncii tale, realizând îmbinările garniturilor și oferind stabilitate plaselor anti-insecte prin sistemele flexibile de prindere care se vor încadra perfect cu geamurile tale.

 

Avantaje şi beneficii

Flexibilitate la îmbinare

Durabilitate

Specificaţii

  • Tip produs: Accesorii
  • Culoare: Alb

Cod EAN: 5945791700904

Produsul Set accesorii, fereastra, alb, plasa anti-insecte face parte din Ferestre, secțiunea Amenajări interioare. Vezi mai multe produse similare în Ferestre PVC. Produsele din imagini sunt cu titlu de prezentare.