Noile măsuri luate de autorități vin și cu unele schimbări la programul magazinelor noastre. Incercăm să ținem pasul în timp real cu toate modificările comunicate. Îți recomandăm să folosești cu încredere serviciul nostru de livrare la domiciliu, din confortul casei tale sau să apelezi la serviciul gratuit de comandă online cu ridicare în maxim 4h din magazin pentru eventuale proiecte urgente.
Alege un magazin
021.204.34.34
Prețuri mici zilnic Cariere Servicii Spoturi TV MAGAZINE BRICO DEPÔT

Rama etansare, fereastra mansarda, 54 x 78 cm

de la
27400
lei/buc
loading spinner
* prețurile afișate conțin TVA
Alege magazinul pentru verificarea disponibilității
Ridicare din magazin
Gratis
Poți ridica comanda gratuit în 4 ore lucrătoare
Livrare acasă
de la 25 Ron
Selectează cel mai apropiat magazin de locația ta pentru cele mai joase costuri de livrare.
Calculează rata cu BT Direct!

Descriere

Am înțeles cât de important este confortul și siguranța casei tale, motiv pentru care rama de etanșare este izolatorul impermeabil pentru toate ferestrele tale de mansardă cu dimensiuni de 54 x 78 cm. Aceasta are rolul de a proteja fereastra împotriva coroziunii şi zăpezii, ajutând la eliminarea frigului, rezistența la apă a ferestrei de mansardă, reducerea pierderilor de căldură și menținerea în încăpere a unei temperaturi ridicate pentru o periodă îndelungată de timp. Kitul complet de impermeabilitate este durabil, confecționat din aluminiu și plumb, cu dimensiuni de 99.8 cm lățime, 124 cm înălțime, 10.5 cm adâncime și 4.3 kg, fiind adecvat pentru plăci de acoperiş înalte, cu onduleuri, care au înălţimea maximă de 10 cm. Mai mult, cei 15 ani de granție a ramei de etanșare vopistă în câmp electrostatic, includ fixarea plăcilor și a cuielor pentru a scurta timpul de montare a produsului.

 

Avantaje şi beneficii

Reducerea pierdereilor de căldură

Rezistență la apă

Specificaţii

  • Tip produs: Ramă de etanșare
  • Culoare: Negru
  • Material: Aluminiu
  • Lăţime (cm): 99.8
  • Înălţime (cm): 124
  • Ramă etanșare inclusă: Da
  • Adâncime (cm): 10.5
  • Garanție (ani): 15
  • Greutate (kg): 4.3
  • Alte informații: Pentru plăci cu onduleuri mari.Include fixarea plăcilor și a cuielor

Instrucțiuni: Instalarea precisă a izolaţiei impermeabile este esenţială pentru a asigura rezistenţa la apă a ferestrei de mansardă.În timpul instalării, asiguraţi-vă că toate componentele sunt amplasate sub izolaţia din cauciuc.

Cod EAN: 3663602628927

Produsul Rama etansare, fereastra mansarda, 54 x 78 cm face parte din Ferestre, secțiunea Amenajări interioare. Vezi mai multe produse similare în Ferestre mansarda. Produsele din imagini sunt cu titlu de prezentare.