Noile măsuri luate de autorități vin și cu unele schimbări la programul magazinelor noastre. Incercăm să ținem pasul în timp real cu toate modificările comunicate. Îți recomandăm să folosești cu încredere serviciul nostru de livrare la domiciliu, din confortul casei tale sau să apelezi la serviciul gratuit de comandă online cu ridicare în maxim 4h din magazin pentru eventuale proiecte urgente.
Alege un magazin
021.204.34.34
Prețuri mici zilnic Cariere Servicii Spoturi TV MAGAZINE BRICO DEPÔT

Folie geam transparenta, 6 M, 400 x 150 cm • Diall

de la
4250
lei/buc
7.08 lei / m2
loading spinner
* prețurile afișate conțin TVA
Alege magazinul pentru verificarea disponibilității
Ridicare din magazin
Gratis
Poți ridica comanda gratuit în 4 ore lucrătoare
Livrare acasă
de la 25 Ron
Selectează cel mai apropiat magazin de locația ta pentru cele mai joase costuri de livrare.

Descriere

Ideală pentru diminua pierderea căldurii în timpul iernii, folia transparentă de la Diall va proteja în același timp sticla geamului de razele UV, ceea ce îi va prelungi durata de viață. Această folie nu este adeviză, dar, are inclus în pachet accesorii specifice pentru a asigura montarea facilă a produsului. Aveți nevoie doar de un uscător de păr obișnuit pentru a îndepărta eventualele cute apărute în momentul procesului de montare, astfel încât rezultatul final să fie unul perfect. Datorită unui film sticlos suplimentar integrat, se crează un efect dublu de luciu, ceea ce va diminua considerabil pierderea căldurii din cameră.

 

Avantaje şi beneficii

Păstrează căldura

Protejează geamul contra UV

Specificaţii

  • Tip produs: Folie geam
  • Culoare: Transparent
  • Lungime (cm): 400
  • Lăţime (cm): 150
  • Înălţime (cm): 400
  • Brand: Diall
  • Garanție (ani): 5
  • Alte informații: Limitează pierderea căldurii

Instrucțiuni: Mai întâi se curăță și usucă bine interiorul ferestrelor. Se aplică banda în jurul zonei care urmează a fi izolată, din interiorul cadrului. Se taie folia la dimensiunea necesară, lasând un spațiu de 50 mm la fiecare margine. Apăsați pentru a se lipi și asigura un finisaj neted. Pentru a îndepărta eventualele cute sau riduri apărute, aplicați căldură, folosind un uscător de păr obișnuit. Dacă există exces de material, îl puteți îndepărta cu ajutorul unui cuțit.

Cod EAN: 3663602883838

Produsul Folie geam transparenta, 6 M, 400 x 150 cm • Diall face parte din Ferestre, secțiunea Amenajări interioare. Vezi mai multe produse similare în Ferestre PVC. Produsele din imagini sunt cu titlu de prezentare.