Noile măsuri luate de autorități vin și cu unele schimbări la programul magazinelor noastre. Incercăm să ținem pasul în timp real cu toate modificările comunicate. Îți recomandăm să folosești cu încredere serviciul nostru de livrare la domiciliu, din confortul casei tale sau să apelezi la serviciul gratuit de comandă online cu ridicare în maxim 4h din magazin pentru eventuale proiecte urgente.
Alege un magazin
021.204.34.34
Prețuri mici zilnic Cariere Servicii Spoturi TV MAGAZINE BRICO DEPÔT

Tapet netesut, 0.53 x 10 m, alb • GoodHome, Vulpin

de la
5500
lei/buc
loading spinner
* prețurile afișate conțin TVA
Alege magazinul pentru verificarea disponibilității
Ridicare din magazin
Gratis
Poți ridica comanda gratuit în 4 ore lucrătoare
Livrare acasă
de la 25 Ron
Selectează cel mai apropiat magazin de locația ta pentru cele mai joase costuri de livrare.
Alege unul sau mai multe produse pentru a completa pachetul promoțional
Reducere 25% la minim 4 achiziționate
5500 LEI
Preț total
4125 lei
Adaugă în coș
Ofertă valabilă până la 04/07/2021 în limita stocului disponibil.

Descriere

Armonizează spațiul din sufrageria ta prin montarea tapetului din gama Vulpin. Nuanța sa albă va crea un mixt interesant între un design clasic și unul contemporan. Fabricat din hârtie produsă din lemn exploatat responsabil responsabil, acesta este o materie reciclabilă și după ce îl folosești. Suprafața sa este netedă și imită parchetul. În plus, acoperă perfect pereții neteziți, fără imperfecțiuni. Este rezistent și ușor de curățat. Mai mult, materialul său este format dintr-o bază nețesută. Nu poate fi vopsit și se aplică direct pe perete. Are și un raport calitate-preț foarte bun.

 

Avantaje şi beneficii

Ușor de aplicat

Rezistent

Ușor de curățat

Specificaţii

 • Tip produs: Tapet
 • Brand: GoodHome
 • Culoare: Alb
 • Lungime (m): 10
 • Lățime (m): 0.53
 • Finisaj: Mat
 • Model: Cărămidă
 • Destinație: Toate tipurile de încăperi
 • Material: Bază nețesută
 • Texturat: Nu
 • Gamă: Vulpin

Instrucţiuni: Instrucțiuni de montare: Verificați ca numărul de referință al lotului și modelele să fie aceleași pentru fiecare rolă. Aplicarea tapetului trebuie efectuată pe pereți uscați, curați, uniformi și netezi. Utilizați un adeziv potrivit tipului de tapet. Folosind un fir cu plumb, trasați o linie verticală la 50 cm (20’’) de colțul peretelui. Aplicați un strat generos și uniform de adeziv pe perete. Desfășurați rola și poziționați hârtia pe peretele cu adeziv, fără a o tăia, de-a lungul marcajului. Lăsați 5 cm în plus la îmbinarea cu tavanul. Neteziți cu o pensulă dinspre interior spre exterior. Tăiați excesul de hârtie de la tavan și plinte cu un cutter. Aplicați următoarele benzi una lângă alta. Tamponați cu un burete umed pentru a curăța resturile de adeziv. După: tapetul nețesut poate fi îndepărtat în câteva minute atunci când este uscat / Instrucțiuni de întreținere: Se poate spăla

Cod EAN: 3663602560241

Produsul Tapet netesut, 0.53 x 10 m, alb • GoodHome, Vulpin face parte din Decorare pereți și tavane, secțiunea Amenajări interioare. Vezi mai multe produse similare în Tapet. Produsele din imagini sunt cu titlu de prezentare.

Tehnologia „aplicare pe perete” este rapidă, simplă și ușor de instalat ...
Potrivit pentru toate spațiile de locuit cu un mediu uscat
Perfect pentru acoperirea pereților netezi, fără imperfecțiuni
Fabricat din hârtie produsă din lemn exploatat responsabil