Noile măsuri luate de autorități vin și cu unele schimbări la programul magazinelor noastre. Incercăm să ținem pasul în timp real cu toate modificările comunicate. Îți recomandăm să folosești cu încredere serviciul nostru de livrare la domiciliu, din confortul casei tale sau să apelezi la serviciul gratuit de comandă online cu ridicare în maxim 4h din magazin pentru eventuale proiecte urgente.
Alege un magazin
021.204.34.34
Prețuri mici zilnic Cariere Servicii Spoturi TV MAGAZINE BRICO DEPÔT

Tapet netesut, 10 x 0.53 m, alb

de la
5500
lei/buc
loading spinner
* prețurile afișate conțin TVA
Alege magazinul pentru verificarea disponibilității
Ridicare din magazin
Gratis
Poți ridica comanda gratuit în 4 ore lucrătoare
Livrare acasă
de la 25 Ron
Selectează cel mai apropiat magazin de locația ta pentru cele mai joase costuri de livrare.
Alege unul sau mai multe produse pentru a completa pachetul promoțional
Reducere 25% la minim 4 achiziționate
5500 LEI
Preț total
4125 lei
Adaugă în coș
Ofertă valabilă până la 04/07/2021 în limita stocului disponibil.

Descriere

Îți dorești un tapet clasic, dar foarte modern și special în același timp? Tapetul nețesut din vinil Onagre, alb, cu model, arată extraordinar pe un perete-vedetă, dând o senzație proaspătă și nouă oricărui spațiu. Aplicarea tapetului trebuie efectuată pe pereți uscați, curați, uniformi și netezi. Folosește un adeziv potrivit pentru tipul de tapet. Aplică un strat generos și uniform de adeziv pe perete. Asigură-te că lățimea porțiunii cu adeziv este mai mare decât cea a tapetului. Desfășoarăi rola și pune tapetul pe peretele cu adeziv, lăsând să se suprapună pe tavan 5 cm și puneți marginea pe linia trasată cu firul cu plumb. Netezește hârtia cu o pensulă din mijloc spre margini, asigurându-te că toate bulele de aer sunt scoase. Taie excesul de hârtie de la tavan și plinte cu o lamă ascuțită sau foarfece. Îndepărtează surplusul de adeziv cu un burete umed. Repetă pașii, făcând să se potrivească modelul dacă este necesar. Tapetul acesta reprezintă alegere potrivită pentru un plus de confort în casa ta.

 

Avantaje şi beneficii

Fabricat din hârtie produsă din lemn exploatat responsabil responsabil

Acoperă crăpăturile și imperfecțiunile minore

Potrivit pentru toate spațiile de locuit, pentru spații umede/pentru utilități (bucătărie, baie) și încăperi cu trafic intens, mulțumită învelișului din vinil, care este lavabil și extrem de durabil.

Specificaţii

 • Tip produs: Tapet
 • Brand: GoodHome
 • Culoare: Alb
 • Lungime (m): 10
 • Lățime (m): 0.53
 • Finisaj: Mat
 • Model: Abstract
 • Destinație: Dormitor / Cameră de zi
 • Material: Vinil
 • Gamă: Onagre
 • Greutate (kg): 7.8

Instrucţiuni: Poate fi spălat

Cod EAN: 3663602562474

Produsul Tapet netesut, 10 x 0.53 m, alb face parte din Decorare pereți și tavane, secțiunea Amenajări interioare. Vezi mai multe produse similare în Tapet. Produsele din imagini sunt cu titlu de prezentare.