Noile măsuri luate de autorități vin și cu unele schimbări la programul magazinelor noastre. Incercăm să ținem pasul în timp real cu toate modificările comunicate. Îți recomandăm să folosești cu încredere serviciul nostru de livrare la domiciliu, din confortul casei tale sau să apelezi la serviciul gratuit de comandă online cu ridicare în maxim 4h din magazin pentru eventuale proiecte urgente.
Alege un magazin
021.204.34.34
Prețuri mici zilnic Cariere Servicii Spoturi TV MAGAZINE BRICO DEPÔT

Tapet duplex, 0.53 x 10 m, alb • Liatris

de la
5800
lei/buc
loading spinner
* prețurile afișate conțin TVA
Alege magazinul pentru verificarea disponibilității
Ridicare din magazin
Gratis
Poți ridica comanda gratuit în 4 ore lucrătoare
Livrare acasă
de la 25 Ron
Selectează cel mai apropiat magazin de locația ta pentru cele mai joase costuri de livrare.
Alege unul sau mai multe produse pentru a completa pachetul promoțional
Reducere 25% la minim 4 achiziționate
5800 LEI
Preț total
4350 lei
Adaugă în coș
Ofertă valabilă până la 04/07/2021 în limita stocului disponibil.

Descriere

Ideal pentru încăperi cu trafic intens, tapetul duplex din gama Liatris este cea mai bună opțiune pentru dormitorul sau sufrageria ta. Are culoare albă, stil contemporan și este rezistent la razele UV. Acesta poate fi vopsit fără grijă și se montează extrem de ușor. Nu trebuie decât să aplici adezivul direct pe perete. În plus, se curăță foarte ușor folosind doar un burete cu săpun delicat și puțină apă. Lungimea sa este de 10 m și este din vinil. Marele său avantaj este acela că întărește pereții care au crăpături superficiale.

 

Avantaje şi beneficii

Ușor de aplicat

Rezistent la UV

Ușor de curățat

Specificaţii

  • Tip produs: Tapet
  • Culoare: Alb
  • Lungime (m): 10
  • Lățime (m): 0.53
  • Finisaj: Mat
  • Model: Contemporan
  • Destinație: Dormitor/Cameră de zi
  • Material: Vinil
  • Texturat: Da
  • Gamă: Liatris

Instrucţiuni: Instrucțiuni de montare: Înainte: Verificați ca numărul de referință al lotului și modelele să fie aceleași pentru fiecare rolă. Aplicarea tapetului trebuie efectuată pe pereți uscați, curați, uniformi și netezi. Folosiți un adeziv potrivit pentru tipul de tapet. Folosind un fir cu plumb, trasați o linie verticală la 50 cm (20’’) de colțul peretelui. Tăiați o bucată de tapet cu 10 cm mai lungă decât peretele. Aplicați un strat generos și uniform de adeziv pe fâșie. Pliați ambele capete spre mijlocul benzii, apoi lăsați la înmuiat 5 minute. Desfășurați prima jumătate a fâșiei și, lăsând 5 cm să se suprapună cu tavanul, puneți marginea pe linia trasată cu firul cu plumb. Neteziți hârtia cu o pensulă din mijloc spre margini, asigurându-vă că toate bulele de aer sunt scoase. Desfășurați jumătatea de jos a fâșiei și repetați procesul. Tăiați tapetul în exces de la tavan și plinte cu o lamă ascuțită sau cu foarfece. Îndepărtați surplusul de adeziv cu un burete umed. Tăiați următoarea fâșie făcând să se potrivească modelul, dacă este necesar, și repetați pașii. După aplicare, așteptați minim 24 de ore înainte de vopsirea peretelui. Pentru acoperire maximă, aplicați două straturi de vopsea / Instrucțiuni de întreținere: Se recomandă să spălați cu burete, săpun delicat și apă

Cod EAN: 3663602560500

Produsul Tapet duplex, 0.53 x 10 m, alb • Liatris face parte din Decorare pereți și tavane, secțiunea Amenajări interioare. Vezi mai multe produse similare în Tapet. Produsele din imagini sunt cu titlu de prezentare.