Noile măsuri luate de autorități vin și cu unele schimbări la programul magazinelor noastre. Incercăm să ținem pasul în timp real cu toate modificările comunicate. Îți recomandăm să folosești cu încredere serviciul nostru de livrare la domiciliu, din confortul casei tale sau să apelezi la serviciul gratuit de comandă online cu ridicare în maxim 4h din magazin pentru eventuale proiecte urgente.
Alege un magazin
021.204.34.34
Prețuri mici zilnic Cariere Servicii Spoturi TV MAGAZINE BRICO DEPÔT

Tapet netesut, 0.52 x 10 m, negru

de la
5500
lei/buc
loading spinner
* prețurile afișate conțin TVA
Alege magazinul pentru verificarea disponibilității
Ridicare din magazin
Gratis
Poți ridica comanda gratuit în 4 ore lucrătoare
Livrare acasă
de la 25 Ron
Selectează cel mai apropiat magazin de locația ta pentru cele mai joase costuri de livrare.
Alege unul sau mai multe produse pentru a completa pachetul promoțional
Reducere 25% la minim 4 achiziționate
5500 LEI
Preț total
4125 lei
Adaugă în coș
Ofertă valabilă până la 04/07/2021 în limita stocului disponibil.

Descriere

Ideal pentru toate mediile uscate din casa ta, asemenea dormitorului sau camerei de zi, tapetul nețesut GoodHome din gama Ajuga reprezintă un element versatil, care poate îndeplini în același timp un rol decorativ spectaculos, precum și unul util. Rezistent împotriva razelor UV, acest tapet GoodHome se potrivește unei camere cu mobilă minimalistă, deoarece corpurile de mobilier negre, albe sau din sticlă se armonizează cu modelul geometric alb, pictat parcă, pe fundalul negru pur, ce aparține unui design art deco. Mai mult, tapetul din vinil are o suprafață texturată, ce acoperă 5.2 mp și un finisaj lucios metalic.

 

Avantaje şi beneficii

Ușor de aplicat

Rezistă la razele UV

Acoperă micile imperfecțiuni ale peretelui

Specificaţii

 • Tip produs: Tapet
 • Brand: GoodHome
 • Culoare: Negru
 • Lungime (m): 10
 • Lățime (m): 0.52
 • Finisaj: Semi-lucios
 • Model: Geometric
 • Destinație: Dormitor / Cameră de zi
 • Material: Vinil
 • Texturat: Da
 • Gamă: Ajuga
 • Greutate (kg): 1

Instrucţiuni: Instrucțiuni de montare: Verificați ca numărul de referință al lotului și modelele să fie aceleași pentru fiecare rolă. Aplicarea tapetului trebuie efectuată pe pereți uscați, curați, uniformi și netezi. Folosiți un adeziv potrivit pentru tipul de tapet. Folosind un fir cu plumb, trasați o linie verticală la 50 cm (20’’) de colțul peretelui. Aplicați un strat generos și uniform de adeziv pe perete. Asigurați-vă că lățimea porțiunii cu adeziv este mai mare decât cea a tapetului. Desfășurați rola și puneți tapetul pe peretele cu adeziv, lăsând să se suprapună pe tavan 5 cm și puneți marginea pe linia trasată cu firul cu plumb. Neteziți hârtia cu o pensulă din mijloc spre margini, asigurându-vă că toate bulele de aer sunt scoase. Tăiați excesul de hârtie de la tavan și plinte cu o lamă ascuțită sau foarfece. Îndepărtați surplusul de adeziv cu un burete umed. Repetați pașii, făcând să se potrivească modelul dacă este necesar

Cod EAN: 3663602561163

Produsul Tapet netesut, 0.52 x 10 m, negru face parte din Decorare pereți și tavane, secțiunea Amenajări interioare. Vezi mai multe produse similare în Tapet. Produsele din imagini sunt cu titlu de prezentare.