Noile măsuri luate de autorități vin și cu unele schimbări la programul magazinelor noastre. Incercăm să ținem pasul în timp real cu toate modificările comunicate. Îți recomandăm să folosești cu încredere serviciul nostru de livrare la domiciliu, din confortul casei tale sau să apelezi la serviciul gratuit de comandă online cu ridicare în maxim 4h din magazin pentru eventuale proiecte urgente.
Alege un magazin
021.204.34.34
Prețuri mici zilnic Cariere Servicii Spoturi TV MAGAZINE BRICO DEPÔT

Autocolant 0.675 x 2 m, vitraliu alb

de la
2620
lei/buc
loading spinner
* prețurile afișate conțin TVA
Alege magazinul pentru verificarea disponibilității
Ridicare din magazin
Gratis
Poți ridica comanda gratuit în 4 ore lucrătoare
Livrare acasă
de la 25 Ron
Selectează cel mai apropiat magazin de locația ta pentru cele mai joase costuri de livrare.

Descriere

Cu ajutorul acestui model de autocolant îți poți pune creativitatea și imaginația în mișcare. Poate fi aplicat pe majoritatea suprafețelor plane din lemn, sticlă, beton, ceramică. Este ideal pentru a contura decoruri noi în locuința ta. Poți da un aspect diferit ramelor foto, ramelor pentru tablouri, obiectelor de mobilier, pereților. Folosind acest model elegat, alb, transparent poți readuce la viață suprafețe vechi. Produsul este rezistent la apă, are un aspect elegant și are 0.675 m lățime și doi metri lungime. Autocolantul este o alegere practică, eficientă, durabilă, la un preț accesibil.

 

Avantaje şi beneficii

Rezistent la apă

Nu se desprinde de pe suprafețe, aderență bună

Specificaţii

  • Tip produs: Autocolant
  • Culoare: Alb
  • Lungime (m): 2
  • Lățime (m): 0.675
  • Textură: Vitraliu

Cod EAN: 8718483103560

Produsul Autocolant 0.675 x 2 m, vitraliu alb face parte din Decorare pereți și tavane, secțiunea Amenajări interioare. Vezi mai multe produse similare în Autocolant. Produsele din imagini sunt cu titlu de prezentare.