Noile măsuri luate de autorități vin și cu unele schimbări la programul magazinelor noastre. Incercăm să ținem pasul în timp real cu toate modificările comunicate. Îți recomandăm să folosești cu încredere serviciul nostru de livrare la domiciliu, din confortul casei tale sau să apelezi la serviciul gratuit de comandă online cu ridicare în maxim 4h din magazin pentru eventuale proiecte urgente.
Alege un magazin
021.204.34.34
Prețuri mici zilnic Cariere Servicii Spoturi TV MAGAZINE BRICO DEPÔT

Autocolant 0.90 x 2 m, nuc maro • Gekkofix

de la
2930
lei/buc
loading spinner
* prețurile afișate conțin TVA
Alege magazinul pentru verificarea disponibilității
Ridicare din magazin
Gratis
Poți ridica comanda gratuit în 4 ore lucrătoare
Livrare acasă
de la 25 Ron
Selectează cel mai apropiat magazin de locația ta pentru cele mai joase costuri de livrare.

Descriere

Având un aspect care imită lemnul de nuc natural, acest model de autocolant poate fi folosit pentru a repara micile defecte ale obiectelor vechi de mobilier sau pentru a actualiza decorul din bucatarie, living sau dormitor. În orice locuință există obiecte, aparate electrocasnice, piese de mobilier, pereți despărțitori al căror aspecte se deteriorează, se îngălbenesc odată cu trecerea timpului. Pe toate aceste le poți reinventa și pe poți da un ascpect cu totul nou folosid acest model de autocolant. Confecționat dintr-un material rezistent la zgârieturi și la decojire, produsul oferă calitate superioară și durată lungă de viață.

 

Avantaje şi beneficii

Calitate superioară

Ușor de întreținut

Specificaţii

  • Tip produs: Autocolant
  • Culoare: Maro
  • Lungime (m): 2
  • Lățime (m): 0.9
  • Textură: Lemn

Cod EAN: 8718483108886

Produsul Autocolant 0.90 x 2 m, nuc maro • Gekkofix face parte din Decorare pereți și tavane, secțiunea Amenajări interioare. Vezi mai multe produse similare în Autocolant. Produsele din imagini sunt cu titlu de prezentare.