Noile măsuri luate de autorități vin și cu unele schimbări la programul magazinelor noastre. Incercăm să ținem pasul în timp real cu toate modificările comunicate. Îți recomandăm să folosești cu încredere serviciul nostru de livrare la domiciliu, din confortul casei tale sau să apelezi la serviciul gratuit de comandă online cu ridicare în maxim 4h din magazin pentru eventuale proiecte urgente.
Alege un magazin
021.204.34.34
Prețuri mici zilnic Cariere Servicii Spoturi TV MAGAZINE BRICO DEPÔT

Autocolant 0.90 x 2 m, stajar • Gekkofix

de la
2930
lei/buc
16.28 lei / m2
loading spinner
* prețurile afișate conțin TVA
Alege magazinul pentru verificarea disponibilității
Ridicare din magazin
Gratis
Poți ridica comanda gratuit în 4 ore lucrătoare
Livrare acasă
de la 25 Ron
Selectează cel mai apropiat magazin de locația ta pentru cele mai joase costuri de livrare.

Descriere

Autocolantul poate fi una dintre cele mai simple modalități prin care poți scăpa de zgârieturi, pete sau de înfățișarea ștearsă a pereților sau a obiectelor de mobilier. Având un aspect care imită lemnul de stejar natural, acest model de autocolant poate fi folosit pentru a repara micile defecte ale obiectelor vechi sau pentru a actualiza decorul din bucatarie, living sau dormitor. Produsul se aplică ușor, este rezistent la zgârieturi și nu formează bule atunci când este aplicat corect.

 

Avantaje şi beneficii

Calitate superioară

Nu se desprinde de pe suprafețe, aderență bună

Specificaţii

  • Tip produs: Autocolant
  • Culoare: Maro
  • Lungime (m): 2
  • Lățime (m): 0.09
  • Textură: Vitraliu

Cod EAN: 8718483112302

Produsul Autocolant 0.90 x 2 m, stajar • Gekkofix face parte din Decorare pereți și tavane, secțiunea Amenajări interioare. Vezi mai multe produse similare în Autocolant. Produsele din imagini sunt cu titlu de prezentare.