Noile măsuri luate de autorități vin și cu unele schimbări la programul magazinelor noastre. Incercăm să ținem pasul în timp real cu toate modificările comunicate. Îți recomandăm să folosești cu încredere serviciul nostru de livrare la domiciliu, din confortul casei tale sau să apelezi la serviciul gratuit de comandă online cu ridicare în maxim 4h din magazin pentru eventuale proiecte urgente.
Alege un magazin
021.204.34.34
Prețuri mici zilnic Cariere Servicii Spoturi TV MAGAZINE BRICO DEPÔT

Autocolant 0.45 x 2 m, alb lucios • Gekkofix

de la
1650
lei/buc
18.33 lei / m2
loading spinner
* prețurile afișate conțin TVA
Alege magazinul pentru verificarea disponibilității
Ridicare din magazin
Gratis
Poți ridica comanda gratuit în 4 ore lucrătoare
Livrare acasă
de la 25 Ron
Selectează cel mai apropiat magazin de locația ta pentru cele mai joase costuri de livrare.

Descriere

Dacă ești în căutarea unui mod prin care să aduci o schimbare în locuinața, acest model de autocolant poate fi accesoriul perfect. Se aplică ușor pe orice suprafaţă netedă: lemn, plastic, ceramică, perete, sticlă, astfel încât poți redecora suprafețe vechi, obiecte de mobilier, pereți despărțitori, rafturi sau uși. Având o lățime de 90 centimetri și o lungime de 15 metri este ideal pentru acoperirea unei zone mai mari. Folia autoadezivă este ambalată la rolă, dar se vinde la metru liniar. O rolă acoperă suprafața de 13.5 mp.

 

Avantaje şi beneficii

Ușor de aplicat

Ușor de întreținut

Specificaţii

  • Tip produs: Autocolant
  • Culoare: Alb
  • Lungime (m): 2
  • Lățime (m): 0.45
  • Textură: Lucios

Cod EAN: 8718483100309

Produsul Autocolant 0.45 x 2 m, alb lucios • Gekkofix face parte din Decorare pereți și tavane, secțiunea Amenajări interioare. Vezi mai multe produse similare în Autocolant. Produsele din imagini sunt cu titlu de prezentare.