Noile măsuri luate de autorități vin și cu unele schimbări la programul magazinelor noastre. Incercăm să ținem pasul în timp real cu toate modificările comunicate. Îți recomandăm să folosești cu încredere serviciul nostru de livrare la domiciliu, din confortul casei tale sau să apelezi la serviciul gratuit de comandă online cu ridicare în maxim 4h din magazin pentru eventuale proiecte urgente.
Alege un magazin
021.204.34.34
Prețuri mici zilnic Cariere Servicii Spoturi TV MAGAZINE BRICO DEPÔT

Fototapet autoadeziv, 1 x 2.6 m, multicolor

de la
18000
7200
lei/buc
loading spinner
-60%
* prețurile afișate conțin TVA
** Reducerea este valabilă în limita stocului disponibil, în perioada 12.04.2021 - 30.06.2021
Alege magazinul pentru verificarea disponibilității
Ridicare din magazin
Gratis
Poți ridica comanda gratuit în 4 ore lucrătoare
Livrare acasă
de la 25 Ron
Selectează cel mai apropiat magazin de locația ta pentru cele mai joase costuri de livrare.

Descriere

Ești adeptul peisajelor urbane, citadine și diferite? Îți place să călătorești să fii în centrul acțiunii? Stickerul autoadeziv Rubra, multicolor este alegerea perfectă pentru tine. Suprafața acestuia este netedă, are un luciu mat, baza este confecționată din hârtie și este fabricat din vinil. Este disponibil în culorile bej, gri și galben și are un design special, contemporan. Stickerul decorativ autoadeziv este mai ușor de aplicat dacă mai ai pe cineva care să te ajute. Posterul decorativ trebuie aplicat pe pereți uscați, curați, uniformi și netezi. Îndepărează protecția și lipește-l. Este o alegere cu ajutorul căreia nu vei da greș.

 

Avantaje şi beneficii

Potrivit pentru toate spațiile de locuit, pentru spații umede/pentru utilități (bucătărie, baie) și încăperi cu trafic intens, mulțumită învelișului din vinil, care este lavabil și extrem de durabil

Fabricat din hârtie produsă din lemn exploatat responsabil responsabil

Întărește pereții cu crăpături superficiale, creând o suprafață netedă

Specificaţii

 • Tip produs: Fototapet
 • Brand: GoodHome
 • Culoare: Multicolor
 • Lungime (m): 2.6
 • Lățime (m): 1
 • Finisaj: Mat
 • Model: Peisaj
 • Destinație: Dormitor
 • Material: Liant, celuloză, pigmenți și poliester (PES)
 • Gamă: Rubra
 • Greutate (kg): 5.98

Instrucţiuni: Stickerul decorativ autoadeziv este mai ușor de aplicat dacă mai avi pe cineva care să te ajute. Posterul decorativ trebuie aplicat pe pereți uscați, curați, uniformi și netezi. Îndepărtează protecția și lipește. Modul său de lipire face mai ușoară fixarea, nu este nevoie de adeziv. Cu toate acestea, se recomandă să nu îndepărtezi întregul film protector odată, ci să dezlipești cu grijă o bucată mică de la marginea filmului și fixează în poziția special marcată. Începe să îndepărtezi în jos filmul protector. Folosind o lavetă moale, folia autoadezivă este presată spre exterior din centrul modelului, într-o mișcare constantă de ștergere.

Cod EAN: 3663602562351

Produsul Fototapet autoadeziv, 1 x 2.6 m, multicolor face parte din Decorare pereți și tavane, secțiunea Amenajări interioare. Vezi mai multe produse similare în Tapet. Produsele din imagini sunt cu titlu de prezentare.