Grădină
Idei și inspirație Prețuri mici zilnic Despre noi Cariere Servicii Spoturi TV MAGAZINE BRICO DEPÔT
Grădină
Idei și inspirație Prețuri mici zilnic Despre noi Cariere Servicii Spoturi TV MAGAZINE BRICO DEPÔT

Fototapet netesut, 2.48 x 3.68 m, gri

Cod EAN: 4036834549190
Share
de la
33000
lei/buc
loading spinner
* prețurile afișate conțin TVA
Alege magazinul pentru verificarea disponibilității
Cantitate
-
+
Rezervă acum și ridică în max. 4 ore lucrătoare
* schimbarea magazinului poate modifica prețurile și stocurile

Descriere

Îți plac filmele și ești pasionat de Războiul Stelelor? Este momentul oportun să îți achiziționezi tapetul de la GoodHome. Camera te va introduce astfel în lumea filmului și totul va deveni mai interesant. Pe lângă designul unic, acesta are și rol practic: acoperă micile imperfecțiuni ale peretelui, creând o suprafață netedă, este potrivit pentru toate spațiile de locuit cu mediu uscat, este fabricat din hârtie produsă din lemn exploatat responsabil responsabil și este simplu și ușor de aplicat. Nu este nevoie de masă pentru lipit, nici de timp de înmuiere, deoarece nu intră la apă; ușor de îndepărtat, fără să deterioreze peretele.

 

Avantaje şi beneficii

Tehnologia „aplicare pe perete” este rapidă, simplă și ușor de instalat: economie de timp de până la 30% prin aplicarea adezivului direct pe perete – nu este nevoie de masă pentru lipit, nici de timp de înmuiere, deoarece nu intră la apă; ușor de îndepărtat, fără să deterioreze peretele.

Fabricat din hârtie produsă din lemn exploatat responsabil responsabil.

Potrivit pentru toate spațiile de locuit cu un mediu uscat

Specificaţii

 • Tip produs: Fototapet
 • Brand: GoodHome
 • Culoare: Gri
 • Lungime (m): 3.68
 • Lățime (m): 2.48
 • Finisaj: Mat
 • Model: Desen
 • Destinație: Dormitor
 • Material: Liant, celuloză, pigmenți și poliester (PES)
 • Gamă: Războiul Stelelor
 • Greutate (kg): 1.6

Instrucţiuni: Stickerul decorativ autoadeziv este mai ușor de aplicat dacă mai avi pe cineva care să te ajute. Posterul decorativ trebuie aplicat pe pereți uscați, curați, uniformi și netezi. Îndepărtează protecția și lipește. Modul său de lipire face mai ușoară fixarea, nu este nevoie de adeziv. Cu toate acestea, se recomandă să nu îndepărtezi întregul film protector odată, ci să dezlipești cu grijă o bucată mică de la marginea filmului și fixează în poziția special marcată. Începe să îndepărtezi în jos filmul protector. Folosind o lavetă moale, folia autoadezivă este presată spre exterior din centrul modelului, într-o mișcare constantă de ștergere.

Produsul Fototapet netesut, 2.48 x 3.68 m, gri face parte din Decorare pereți și tavane, secțiunea Amenajări interioare. Vezi mai multe produse similare în Tapet. Produsele din imagini sunt cu titlu de prezentare.