Ai transport gratuit la cumpărături de peste 1500 lei, online și în magazine, până pe 25 septembrie. Consultă aici regulamentul campaniei.

Baghete polistiren

Produse din categoria Baghete polistiren

Pagină
Pagină

În caz că ai optat pentru tavan fals decorativ atunci cu siguranță vei avea nevoie și de baghete polistiren. Aceste baghete se folosesc în scop decorativ, pentru tavan sau pentru pereți, sau funcțional, la îmbinarea dintre tavan și perete.

La Brico Depot ai la dispoziție mai multe modele de baghete polistiren, care pot fi utilizate:

  • Atât la interior, pentru a decora camera sau pentru a ascunde eventualele imperfecțiuni ale pereților sau tavanelor;
  • Cât și la exterior, fiind foarte rezistente în timp și la intemperii, pot decora fațadele, nu se modifică la temperaturi extreme.

Baghetele sunt foarte ușoare și se montează comod, iar prețul este foarte bun. Poți să alegi baghetele în funcție de model, având mai multe opțiuni:

  • Baghetele sunt foarte ușoare și se montează comod, iar prețul este foarte bun. Poți să alegi baghetele în funcție de model, având mai multe opțiuni:
  • Baghete simple, subțiri, rotunjite, care se potrivesc și în birouri;
  • Baghete groase, rotunjite sau cu linii drepte, ce pot avea și canal pentru cabluri, foarte utile pentru a masca cablurile ce sunt trasate în cameră;
  • Baghete cu modele, florale sau geometrice;
  • Rozete din polistiren, fie bucată întreagă, fie din mai multe bucăți ce formează un desen, cu ajutorul cărora poți să oferi camerei un stil elegant sau clasic.

Cele mai multe modele de baghete din polistiren sunt de culoare albă, dar găsești și argintii. Cele albe se pot vopsi în culoarea preferată, având astfel posibilitatea de a face diverse jocuri de culori.
Pe lângă lățime și grosime, un alt parametru de alegere este și lungimea baghetei, care este de 2 m, la cele mai multe modele. Pentru a știi exact câte bucăți de baghetă trebuie să comanzi, vei calcula aria camerei și apoi împarți la 2 m.

Baghetele decorative au și rol funcțional, fiind utilizate pentru a acoperi îmbinările, dar și eventuale crăpături inestetice. Oferă camerei un aspect îngrijit și se pot face diverse jocuri, care să personalizeze încăperea.

Copyright ©️ 2024 Brico Dépôt România, Reg. Com. J40/9990/2001, CUI: RO14328360