Ai transport gratuit la cumpărături de peste 1500 lei, online și în magazine, până pe 25 septembrie. Consultă aici regulamentul campaniei.

Super glue gel, 3 gr • Bostik

Cod produs: 100868282
500lei /buc
(TVA inclus)
Ridică din magazin
Poți ridica comanda gratuit în 4 ore lucrătoare
Livrare acasă
Ridică din magazin
Poți ridica comanda gratuit în 4 ore lucrătoare
Livrare acasă
Începând de la 16 lei
Schimbarea magazinului poate modifica prețurile și stocurile

Descriere produs Super glue gel, 3 gr • Bostik

Adeziv Super Glue Bostik gel este de tip monocomponent, pe baza de cianoacrilat, cu intarire rapida, care lipeste la interval de cateva secunde, fara necesitatea prezentei caldurii sau utilizarii unui agent de intarire.

Acesta asigura o imbinare foarte rezistenta la rupere, are avantajul unei consistente care impiedica picurarea si este economic de utilizat.

Adezivul este potrivit pentru lipirea portelanului, majoritatii tipurilor de cauciuc, metalelor, unor tipuri de bijuterii si majoritatii maselor plastice.

Produsul este folosit in special pentru lipirea materialelor poroase precum lemn, ceramica sau portelan.

Adezivul este un lichid de tip gel dens, incolor, ce rezista la temperaturi cuprinse intre -20ºC si +80ºC sau pana la 100ºC, dar pentru perioade scurte de timp

  Produsul Super glue gel, 3 gr • Bostik face parte din Adezivi, benzi si izolatori, secțiunea Amenajari interioare. Vezi mai multe produse similare în Adezivi interioare. Produsele din imagini sunt cu titlu de prezentare.

  Specificații tehnice

  Specificații tehnice
  EAN Code3549212477479
  Greutate produs ambalat (kg)0.015000

  Recenzii

  Copyright ©️ 2021 Brico Dépôt România