Grădină
Idei și inspirație Prețuri mici zilnic Despre noi Cariere Servicii Spoturi TV MAGAZINE BRICO DEPÔT
Grădină
Idei și inspirație Prețuri mici zilnic Despre noi Cariere Servicii Spoturi TV MAGAZINE BRICO DEPÔT

spray de protectie din policarbonat 500 ml

Cod EAN: 5060382232760
Share
de la
9800
lei/buc
* prețurile afișate conțin TVA
Alege magazinul pentru verificarea disponibilității
Cantitate
-
+
Rezervă acum și ridică în max. 4 ore lucrătoare
* schimbarea magazinului poate modifica prețurile și stocurile

Marcă: Roof Pro

Gamă: Pro-Tector

Tip de produs: Spray de protecţie

Material: Lichid

Acoperire per pachet: până la 20 m²

Culoare: Lăptos

Fitinguri şi elemente de fixare incluse: Elementele de fixare nu sunt incluse

Impermeabil: Da

Greutate produs: 0,5 kg

Instrucţiuni de montare: Suprafaţa trebuie să fie curată şi uscată înainte de aplicare. Nu utilizaţi pe suprafeţe fierbinţi. Temperatura ideală a suprafeţei este între 10 °C şi 25 °C. Nu utilizaţi dacă sunt precipitaţii sau dacă se preconizează precipitaţii în următoarele 12 ore. Protejaţi suprafeţele care nu trebuie să fie tratate. Performanţa maximă a produsului este atinsă după 24 de ore.

Instrucţiuni de utilizare: Testaţi pe o zonă mică şi ascunsă pentru a asigura compatibilitatea cu substratul şi pentru a vă asigura că rezultatul finisajului este acceptabil. Agitaţi bine înainte de utilizare. Pulverizaţi un strat subţire şi uniform pe o suprafaţă curată. Pentru rezultate optime, lucraţi cu o lavetă din microfibre pe care să o treceţi peste suprafaţă şi să conferiţi o peliculă uniformă. Lăsaţi să acţioneze timp de 30 de secunde. Tamponaţi cu o lavetă uscată din microfibre. Repetaţi procesul pentru zonele mai deteriorate sau poroase pentru a asigura protecţie suplimentară.

Informaţii privind siguranţa: Sănătate şi securitate: Nu lăsaţi la îndemâna copiilor. A nu se aduce produsul în contact cu ochii, pielea sau îmbrăcămintea. Nu inhalaţi spray-ul. Numai pentru utilizare în exterior sau într-o zonă bine ventilată. Purtaţi mănuşi de protecţie/îmbrăcăminte de protecţie/protecţie pentru ochi/protecţie pentru faţă când utilizaţi produsul. În caz de ingerare, chemaţi imediat un medic dacă nu vă simţiţi bine. În cazul de contact cu ochii, clătiţi atent cu apă timp de câteva minute şi continuaţi să clătiţi. Dacă purtaţi lentile de contact, scoateţi-le imediat. Dacă iritaţia ochilor persistă, prezentaţi-vă imediat la medic. În caz de contact cu pielea, dacă apare iritaţia, solicitaţi recomandări medicale/prezentaţi-vă imediat la medic.

Adecvat: Agent de etanşare pe bază de apă care protejează straturile de acoperire din policarbonat, PVC, plastic şi fibră de sticlă

Ajută la îndepărtarea zgârieturilor de pe plăcile din policarbonat şi sporeşte protecţia împotriva UV

Produsul spray de protectie din policarbonat 500 ml face parte din Adezivi, benzi și izolatori, secțiunea Amenajări interioare. Vezi mai multe produse similare în Izolatori. Produsele din imagini sunt cu titlu de prezentare.

Agent de etanşare ...