Ai transport gratuit la cumpărături de peste 1500 lei, online și în magazine, până pe 25 septembrie. Consultă aici regulamentul campaniei.

Comandă online cu livrare!
Termen prelungit de retur
Servicii financiare

Îți recomandăm

Reduceri

Cele mai cumpărate produse

Servicii și oferte

Proiecte

Idei de încălzire

Idei pentru interior

Brico Depot

Te aşteptăm în cel mai apropiat magazin Brico Depot să descoperi idei și inspirație pentru proiectele tale de îmbunătățire a locuinței, o gamă diversificată de produse pentru grădină, materiale de construcţii şi amenajări interioare sau exterioare.

Misiunea noastră este succesul proiectelor tale! Indiferent ce planuri ai, noi te ajutăm să le materializezi. Totul la prețuri mici zilnic!

Stimați clienți,

Dorim să vă comunicam faptul că începând cu 4 octombrie 2023 reducerile de preț pentru campania promoțională cuprinsă în catalogul valabil în perioada 28 septembrie - 11 octombrie 2023 nu mai sunt evidențiate ca reduceri (oferte promoționale) în magazinul Drobeta. 

Pentru claritate, campania promoțională promovată prin intermediul catalogului nu mai este evidențiată în magazin începând cu 4 octombrie 2023, iar catalogul este considerat modificat implicit în acest sens.

Întrucât dorim să nu inducem în eroare opinia publică și de asemenea, să nu afectam interesele clienților noștri, vă comunicăm că prețurile produselor promovate prin intermediul catalogului valabil în perioada 28 septembrie - 11 octombrie 2023 rămân în continuare aplicabile atât în magazine cât și pe site până la finalul perioadei.

Mulțumim pentru înțelegere.

Informare retragere

În cadrul Brico Depôt acordăm o atenție sporită calității produselor și siguranței clienților noștri. De aceea, efectuăm verificări periodice ale tuturor produselor comercializate, pentru a identifica orice potențiale riscuri care ar putea apărea în momentul utilizării. Astfel, am retras de la vânzare o parte dintre boilerele Tesy și am demarat o campanie de retragere de la clienți.

Daca ați achiziționat un boiler Tesy de la oricare dintre magazinele Brico Depot în perioada iunie-septembrie 2023, vă recomandăm să verificați aici dacă produsul dumneavoastră face parte din această campanie prin introducerea număruuil de serie al produsului în câmpul dedicat.

În cazul afirmativ, sunteți rugati să vă lăsați datele în formularul de contact care va fi furnizat automat de catre sistem. În cel mai scurt timp un reprezentant al furnizorului va lua legătura cu dvs. pentru reparație, înlocuire de produs sau rambursare, soluția finală urmând a fi decisă de dumneavoastră.

Recomandăm tuturor clienților care au achiziționat acest produs să nu îl mai folosească și să acționeze în conformitate cu indicațiile primite de la specialiștii furnizorului.

Mulțumim pentru înțelegere.

Copyright ©️ 2023 Brico Dépôt România